2024 > 10

 På grund av brist på tid och ork så måste jag sorgligt nog tvingas till en paus. Då inte någon som funderat på att beställa av mig skall bli besviken så lämnar jag 25 % på valfri beställning året ut. (Jag kommer att lägga in de Nya priserna så snart jag hinner.)

Jag kommer dock inte att kunna leverera så fort som jag brukar utan gör det när jag orkar. Jag kan idag inte sitta längre perioder och prata in analyserna utan smärta och vill inte tvingas till smärtlindring när jag gör mina tolkningar.

Min fysiska hälsa är idag så komplicerad med mer eller mindre kronisk värk och smärta och detta beroende på en trasig rygg som inte går att operera. Enda gångerna jag är smärtfri är när jag står upp eller går och även tackolov när jag ligger ner vågrätt för att sova. Kan dock inte ligga på ena sidan utan att smärtan går igång och det är nästan komiskt att försöka stretcha kroppen i rätt läge för att kunna läsa en bok. Väldigt frustrerande i många situationer på dagtid. Kan exempelvis idag inte böja mig fram med överkroppen utan måste stå på knä när jag borstar tänderna eller skall sätta fram kattmat. Bilkörning går bra kortare resor om jag kan ändra kroppen stup i kvarten men benmusklerna tar stryk av ansträngningen att hindra ryggen från att hamna i fel läge.

Min avsikt och förhoppning inför nästa år är att kunna få mer tid till avslappning och stress och fokusera på att ta hand om kroppen för att orka stå ut.

 Har dessutom fått lite "bonusbarn" i form av kattungar födda 2022 och 2024 som inte var "planerat" :) Min gamle Koda som fick somna in 2023 var den sista i förra kullen från 2004 och jag trodde visst att det skulle bli lite lugnare med mindre ansvar och större frihet för mig själv, men "någon" hade tydligen andra planer och mina 5 "bebisar" idag här hemma är min healing och källa till glädje idag. Minstingen Darlene föddes 17 april i år och tränas dagligen ute med koppel  för att bli trygg med de närmaste omgivningarna innan man kan låta henne gå lös. Hon har dessutom tre "tonåringar" födda 2022, Lola, Lohmann och Kenny, som agerar tålmodiga barnvakter när hon är ute med mig och mamma Mårran är oftast i bakgrunden som en beskyddande ängel.

Förlåt om det blev lite ledsamt men har i det längsta skjutit på detta svårmodiga beslut. Som världen ser ut idag med galningar som politiker och krig med drönare och inte människor gör mig nästan passiv av uppgivenhet. Skall nu göra en djupare analys av skräckvalet i USA den 5 november. Skräckval med tanke på att dåren och psykopaten kan riskera att återkomma och förstöra 4 år igen...
 
Läs hela inlägget »
Gamla ingången 2016

Musiken på denna sidan är ur Holst "Planet Suite" - "Uranus the Magician"